Minut de silenci en condemna del feminicidi d’una dona per violència masclista ahir a Ciutat Vella : Servei de Premsa

Minut de silenci en condemna del feminicidi d’una dona per violència masclista ahir a Ciutat Vella

15/07/2020

Aquest migdia diversos membres de la Corporació Municipal han participat en el minut de silenci que ha tingut lloc a la plaça de Sant Jaume en condemna i rebuig del feminicidi d’una dona veïna del districte de Ciutat Vella.

Els fets van tenir lloc ahir al matí i l’Ajuntament vol expressar el seu més sentit condol a la família i a les amistats de la víctima, condemnant fermament aquest assassinat per violència masclista, que vulnera els drets humans més essencials.

 

 

Més informació:
Nota de premsa “Barcelona condemna el feminicidi d’una dona per violència masclista i mostra el seu ferm rebuig” (14/07/20)Compartiu aquest contingut