La Guàrdia Urbana intervé més de 200 plantes de marihuana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana intervé més de 200 plantes de marihuana

20/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El dispositiu es va originar gràcies a la col·laboració dels veins i veïnes que van alertar als agents de les molèsties que originava el local

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Gràcia, d’Horta-Guinardó i de la Unitat d’Investigació van realitzar una entrada i perquisició en un local del barri del Carmel on van decomissar 205plantes de marihuana.

Aquest dispositiu es va iniciar gràcies a les queixes dels veïns i veïnes del local per les molèsties que originava l’activitat que es produïa a l’interior del mateix, sobretot per les altes temperatures que aquest tipus d’instal·lacions produeixen i pel soroll de la maquinària.

Agents de la Guàrdia Urbana van activar el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de la ciutat per tal de comprovar si el local suposava un risc per la integritat de la resta de les persones. Quan els Bombers van accedir-hi van poder comprovar que les altes temperatures, el soroll i la forta olor eren conseqüència directa de la plantació i van recomanar desactivar tota la maquinària per tal de reduir el risc d’incendi.

Els agents van realitzar una entrada i perquisició autoritzada pel Jutjat número 3 de Barcelona i han intervingut les 205 plantes de marihuana, 3,9 quilograms de cabdells en fase d’assecament, 15 potenciòmetres, 10 llums de sodi d’alta intensitat, 2 aires condicionats i instal·lació de filtratge d’aire.

 





Paraules clau

guàrdia urbana/ prevenció/ seguretat/