Rosa Alarcón valora el primer dia de talls parcials a la L4 de metro : Servei de Premsa

Rosa Alarcón valora el primer dia de talls parcials a la L4 de metro

26/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns, 27 de juliol, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, explicarà l’afectació sobre la mobilitat del primer dia dels talls parcials de la L4 de metro i el funcionament del dispositiu alternatiu.

 

 

Des del dilluns 27 de juliol fins al diumenge 30 d’agost (tots dos inclosos), estarà tancat el tram La Pau – Selva de Mar de la línia 4 de metro, de 2,6 quilòmetres de longitud. Per tant, quedaran sense servei les estacions de La Pau, Besòs, Besòs Mar i El Maresme / Fòrum. Selva de Mar serà terminal provisional de la línia. La resta de la línia 4, entre Selva de Mar i Trinitat Nova, funcionarà amb normalitat.

TMB durà a terme durant aquests 35 dies obres de millora de la infraestructura. Els treballs comporten la renovació de la via en diferents trams, amb una longitud total d’uns 1.200 metres, el reforç del sistema drenatge en diversos trams (que sumen uns 1.500 metres) i l’aplicació de tractament antifiltracions en un tram de 700 metres de túnel.

Per reduir les molèsties als usuaris durant l’afectació, s’habilitarà un servei especial d’autobusos que cobrirà el tram en obres entre La Pau i Selva de Mar, que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. També hi haurà altres combinacions possibles amb la xarxa de transport existent a la zona.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els mitjans que ho desitjin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 678 446 323.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

L4/ mobilitat/