El dispositiu de transport alternatiu al tall de la línia 4 de metro està funcionant correctament : Servei de Premsa

El dispositiu de transport alternatiu al tall de la línia 4 de metro està funcionant correctament

27/07/2020Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest matí a les 5 ha començat a funcionar, tal com estava previst, el dispositiu de transport alternatiu al tram de la línia 4 de metro entre La Pau i Selva de Mar, on durant la nit han començat obres de renovació de la infraestructura. El servei especial d’autobusos que cobreix el trajecte entre les estacions tancades i la de Selva de Mar, que fa temporalment de terminal, està circulant amb freqüències de 5-6 minuts i un nivell mitjà de càrrega.

La regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón, ha visitat aquest matí l’enllaç de metro de La Pau per comprovar in situ el funcionament del dispositiu. En roda de premsa posterior a la visita, Alarcón ha comentat que aquestes actuacions són imprescindibles per la a millora del Metro. “Ens portaran a fer un transport públic més àgil, eficaç, segur; en definitiva, ens portaran a tenir una millor experiència de viatge.” “Aquest estiu molta gent es quedarà a la ciutat. Per aquesta raó hem reforçat el servei de llançadores i servei de Metro i tindrem un 100% d’increment d’oferta respecte a l’agost de l’any passat per tal que es puguin fer els desplaçaments en transport públic de la forma més segura i eficient”, ha reblat.

Des de la setmana passada TMB ha desenvolupat una intensa campanya de comunicació per explicar les afectacions i les alternatives a la suspensió parcial del servei de la línia 4 de metro. Per donar la màxima informació a la ciutadania, la campanya inclou la presència d’informadors a les estacions de La Pau, Besòs, Besòs Mar, El Maresme / Fòrum i Selva de Mar, en total 16 per torn, que han estat responent  les qüestions que plantegen els usuaris des de dijous passat i continuaran encara fins dijous vinent. També hi ha cartelleria molt visible, missatges de megafonia, continguts a la pàgina web i posts a les xarxes socials.

TMB executarà, durant els 35 dies d’interrupció del servei, la renovació de la via en diferents trams de la L4, amb una longitud total d’uns 1.200 metres, el reforç del sistema drenatge en diversos trams (que sumen uns 1.500 metres) i l’aplicació de tractament antifiltracions en un tram de 700 metres de túnel. El pressupost d’aquesta actuació s’eleva a 3 milions d’euros.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
mobilitat/ tmb/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina