Ada Colau presenta noves actuacions per pacificar els entorns escolars : Servei de Premsa

Ada Colau presenta noves actuacions per pacificar els entorns escolars

28/07/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimarts 28 de juliol, a les 10.00 hores (Ajuntament. Sala Lluís Companys), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, presentaran noves actuacions del programa Protegim les Escoles que durà a terme l’Ajuntament per pacificar i millorar els entorns escolars de la ciutat.

NOTA IMPORTANT: Els mitjans que vulguin imatges de les atuacions que es posen en marxa en podran prendre el mateix dimarts a partir de les 11.00 hores als entorns dels dos centres següents (només s’hi podrà gravar imatges i no s’hi faran declaracions, ja que ja s’hauran fet a la roda de premsa prèvia):

– Escola Doctor Ferran i Clua (C/ de la Manigua, 37-39)
– Escola Pia Balmes (C/ de Balmes, 208)

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitjin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 678 446 323.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

educació/ escola/ urbanisme/