Mor un motorista al districte de Sant Andreu : Servei de Premsa

Mor un motorista al districte de Sant Andreu

29/07/2020

El passat dissabte, 25 de juliol, a les 21:50 hores, va tenir lloc un sinistre de trànsit a la B-20, en el punt quilomètric 16, al districte de Sant Andreu, on es van veure implicats un turisme i una motocicleta.

A conseqüència del sinistre, el conductor de la motocicleta, un home de 55 anys, va resultat greument ferit i traslladat a un centre hospitalari on lamentablement va morir.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre. Fins al lloc dels fets també es van traslladar unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Aquesta és la sisena víctima mortal en accident de trànsit a la ciutat de Barcelona en el que portem d’any.

El Consistori lamenta la mort d’aquest ciutadà, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit a la ciutat.Compartiu aquest contingut