2a edició de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta 2020 : Servei de Premsa

2a edició de la Biennal de Pensament Ciutat Oberta 2020

30/07/2020

Entre el 13 i el 18 d’octubre se celebrarà una nova edició de Ciutat Oberta. Biennal de pensament, una trobada amb més de 100 participants dedicada a analitzar les transformacions d’aquest canvi d’època, posar en comú projectes d’innovació, analitzar la diversitat i, en definitiva, pensar sobre els grans reptes de la societat contemporània, amb especial interès en les aportacions que es poden fer en aquest debat des de l’àmbit urbà. No es pot negar que vivim un moment de canvi: en els últims anys s’ha produït una revolució digital imparable, l’economia s’ha globalitzat i la ciència no ha deixat de progressar. En paral·lel, ens enfrontem a un canvi climàtic de conseqüències desastroses, no sabem encara quin és el futur del treball i el món és cada cop més desigual, amb la desestabilització potencial de la cohesió social que això implica.

[…]

 

Dossier de premsa i material gràficCompartiu aquest contingut