Presentació dels casals urbans Baobab, reforçats per donar resposta a les conseqüències de la Covid-19 : Servei de Premsa

Presentació dels casals urbans Baobab, reforçats per donar resposta a les conseqüències de la Covid-19

31/07/2020

Dilluns 3 d’agost comencen els Casals urbans Baobab organitzats per IMEB i Pla de Barris, reforçats aquest any per donar resposta a les conseqüències derivades de la Covid-19. La presentació es farà a les 12.00h a l’Escola SEAT del barri de La Marina (Passatge Antonio Ruiz Villalba, 6).

El programa municipal Baobab va néixer, a l’estiu 2016, amb l’objectiu d’ajudar a compensar inequitats educatives a la ciutat, afavorir que tots els infants tinguessin accés al lleure educatiu, especialment a l’estiu, i compensar les desigualtats territorials en l’oferta i el teixit associatiu educatiu.Compartiu aquest contingut