Jaume Collboni i Laia Bonet presenten l’hàbitat Sabana-Sahel del Zoo de Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Collboni i Laia Bonet presenten l’hàbitat Sabana-Sahel del Zoo de Barcelona

03/08/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 4 d’agost, a les 11.30 hores, al Zoo de Barcelona (entrada Wellington) el primer tinent d’alcaldia i president de B:SM, Jaume Collboni, i la tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, expliquen les millores que suposen les noves instal·lacions pel benestar de les espècies que les habiten i l’important recurs pedagògic que esdevenen per explicar les característiques de l’ecosistema del Sahel.

La presentació coincideix amb el trasllat del grup de lleons del Zoo de Barcelona a la nova instal·lació ubicada a zona del bioma Sabana-Sahel, que comparteixen amb les girafes i les elefantes i altres espècies.

 

Paraules clau

Sabana-Sahel/ Zoo de Barcelona/

Anar a l'inici d'aquesta pàgina