Gemma Tarafa presenta les dues primeres accions de l’estratègia per a la prevenció del suïcidi a la ciutat : Servei de Premsa

Gemma Tarafa presenta les dues primeres accions de l’estratègia per a la prevenció del suïcidi a la ciutat

05/08/2020

Dijous 6 d’agost, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, presentarà la dues primeres accions de l’estratègia per a la prevenció del suïcidi a la ciutat de Barcelona. A la conferència de premsa l’acompanyaran el director del Pla Director de Salut Mental i Addiccions del Departament de Salut, Jordi Blanch; la patrona i directora de la Fundació Ajuda i Esperança, Esperança Esteve; i la presidenta de l’associació Després del suïcidi-Associació de supervivents, Cecília Borràs.

Aquestes mesures també s’enmmarquen en el pla de xoc en salut mental que ha engegat el consistori per fer front la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 686 173.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut