Presentació dels resultats del control ètic de la població de coloms a Barcelona : Servei de Premsa

Presentació dels resultats del control ètic de la població de coloms a Barcelona

06/08/2020

Divendres 7 d’agost, a les 9.30 hores, a Plaça de Catalunya (darrere el monument a Francesc Macià), la directora del Servei de Drets dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona, Carme Maté, i el director tècnic de Zooethic, Josep Costa, explicaran els resultats de tres anys de tractament amb fàrmac anticonceptiu sobre la població de coloms a Barcelona.

L’any 2017 l’Ajuntament de Barcelona va iniciar un nou mètode per al control ètic de la població de coloms mitjançant mètodes anticonceptius amb nicarbazina, convertint-se en la primera capital europea en utilitzar la reducció de la natalitat com a eina de gestió de la població de coloms.

Nota important per a mitjans gràfics

Convoquem als mitjans que vulguin enregistrar imatges de l’activació del dispensador i l’arribada de coloms per menjar-se el blat de moro tractat, a les 07.00 al centre de la Plaça de Catalunya. El dispensador només s’activa a aquella hora, per tant, no serà possible enregistrar les imatges més tard.Compartiu aquest contingut