Laura Pérez explica els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països : Servei de Premsa

Laura Pérez explica els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països

07/08/2020

Dilluns 10 d’agost, a les 12:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laura Pérez, presentarà els projectes beneficiaris dels ajuts d’acció humanitària d’emergència per fer front la Covid-19 a d’altres països. A la presentació l’acompanyaran el director de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament, David Llistar; i el coordinador de Metges del Món al Senegal, Guillermo Martínez.

A més, també intervindran telemàticament la delegada de Cruz Roja Española al Líban, Ana López, que es troba actualment al terreny; el responsable de projectes d’Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP) a Colòmbia, Alejandro Quiñoá.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 678 446 323.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 678 446 323. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut