Pregó online de la Festa Major de Gràcia 2020 : Servei de Premsa

Pregó online de la Festa Major de Gràcia 2020

13/08/2020

Divendres 14 d’agost, a les 19.00 hores tindrà lloc el pregó de la Festa Major de Gràcia 2020 que donarà inici a una edició que enguany se celebrarà en format virtual per tal de donar compliment a les mesures de protecció i higiene que s’han establert per fer front a la Covid-19.

El pregó de la festa esdevindrà un homenatge al personal sanitari que han fet front a la crisi sanitària. Les pregoneres seran:

A l’acte hi intervindran també l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el regidor del Districte de Gràcia, Eloi Badia, el president del Consell Municipal del Districte de Gràcia, Ferran Mascarell, i la presidenta de la Fundació Festa Major de Gràcia, Carla Carbonell.

L’acte només es podrà seguir en directe online, a través del canal oficial de Youtube del districte de Gràcia (https://www.youtube.com/watch?v=4XU_BRUJuDY&feature=youtu.be) i per betevé.

 

 

Més informació sobre la Festa Major de Gràcia 2020:

 Compartiu aquest contingut