Laura Pérez i Josep Maria Argimon atenen els mitjans el primer dia de cribratges massius de COVID al barri barceloní de Torre Baró : Servei de Premsa

Laura Pérez i Josep Maria Argimon atenen els mitjans el primer dia de cribratges massius de COVID al barri barceloní de Torre Baró

14/08/2020

Dissabte 15 d’agost, a les 11.00 hores, a la plaça dels Eucaliptus, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez, i el secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Argimon, atendran els mitjans de comunicació en relació als cribratges massius de COVID-19 a Torre Baró, que es faran aquest cap de setmana per a les persones no malaltes de totes les edats del conjunt del barri de Torre Baró.

 

 

La recollida de mostres per fer les PCR tindrà lloc al Casal de Barri de Torre Baró el dissabte 15 i el diumenge 16 d’agost, des de les 9 del matí fins a les 19 hores, ambdós dies. S’espera fer unes 400 proves diàries.

L’atenció a mitjans es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

IMPORTANT: Per motius de seguretat, així com no interferir en la tasca de la recollida de mostres, els mitjans no podran entrar a l’interior de les àrees sanitàries.

 Compartiu aquest contingut