El Parc d’atraccions Tibidabo estrena nou espectacle amb personatges de l’Hotel Krüeger : Servei de Premsa

El Parc d’atraccions Tibidabo estrena nou espectacle amb personatges de l’Hotel Krüeger

18/08/2020



Temps estimat de lectura: 3 minuts

L’oferta d’activitats adaptades del Park presenta l’espectacle de cloenda La nit de les ànimes, que tindrà lloc a les 21h a la Plaça dels Somnis, entre el 19 i el 30 d’agost

El Tibidabo encara amb optimisme el que queda d’estiu per la bona resposta dels visitants pel que fa la implantació de les mesures de seguretat i higiene

El Parc d’atraccions Tibidabo encara la segona quinzena d’agost amb l’estrena del nou espectacle “La nit de les ànimes”, a càrrec de les actrius i actors de l’Hotel Krüeger. Es tracta d’un espectacle a l’aire lliure, adaptat a les noves mesures de seguretat, que farà que els visitants puguin descobrir les històries més ocultes i terrorífiques que passen al Tibidabo quan tanca les portes, i tornar a gaudir de les emocions, la por i el misteri d’una de les atraccions més emblemàtiques del Parc. El show es celebrarà, des del 19 fins al 30 d’agost, a les 21 h a la Plaça dels Somnis.

 

 

La nova performance, que consta de 9 actors que interpreten 23 personatges, convida a descobrir les històries més ocultes i terrorífiques que passen al Tibidabo quan el Parc tanca les portes. L’atracció de recorregut Hotel Krüeger constitueix un dels pocs espectacles teatrals de terror que existeixen a l’àmbit nacional i internacional, fet que li dona una característica singular dins del panorama dels parcs d’atraccions. La qualitat que ofereix l’Hotel Krüeger és fruit d’una feina artesanal tant pel que fa a la creació com a la producció dels personatges per donar-los una personalitat única.

 

Una gran experiència amb la màxima seguretat

El Parc ha rebut durant aquests dies una mitjana de 1600 visitants, el que mostra la bona resposta de la ciutadania a les mesures de seguretat preses com a resposta a la situació sanitària actual, i que s’han vist avalades per l’obtenció dels certificats Global Safe Site Excellence i el Safe Tourism Certified.

El Parc d’Atraccions Tibidabo ha adaptat tots els seus serveis per garantir als visitants una gran experiència totalment segura, i es potencien les atraccions que estan a l’aire lliure, ja que aquelles que es troben en un espai tancat no donen servei al visitants. Per garantir el control d’aforament, és necessari fer la compra d’entrades anticipades a través del web del Parc d’atraccions Tibidabo.

El Parc obre de dimecres a diumenge a les 12h, i l’hora de tancament dependrà si és un dia entre setmana, a les 21h, o si és cap de setmana, a les 22h. Per la seva banda, l’Àrea Panoràmica, espai de lliure accés al punt més alt de la ciutat, obre cada dia a partir de les 11h i, aquells dies que el Parc no estigui obert, s’hi podrà passejar i gaudir de les atraccions més emblemàtiques fins les 19h.

 

 

L’ APP del Tibidabo

El Tibidabo disposa de la seva pròpia aplicació per mòbil a través de la qual els visitants poden mantenir-se informats en tot moment de les novetats i saber tot el que passa al Parc. L’APP, que és gratuïta i està disponible tant a iOS com a Android, permet agilitzar el procés de compra online d’entrades, planificar la visita i mantenir-se informat de les novetats del Parc, entre d’altres funcionalitats.





Paraules clau

tibidabo/