[ACTUALITZACIÓ] [INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Barcelona posa a disposició dels centres educatius de la ciutat espais en 74 equipaments i 159 espais exteriors, per a usos escolars : Servei de Premsa

[ACTUALITZACIÓ] [INCLOU MATERIAL AUDIOVISUAL] Barcelona posa a disposició dels centres educatius de la ciutat espais en 74 equipaments i 159 espais exteriors, per a usos escolars

26/08/2020

Les ubicacions estan pensades perquè els centres puguin ampliar els seus espais tant per fer activitat educativa en interiors com pati a l’aire lliure

El llistat és fruït del treball iniciat el mes de maig per l’Ajuntament de Barcelona a través del Consorci d’Educació de Barcelona, conjuntament amb els districtes i les àrees municipals implicades. Al començament d’estiu es va preguntar als centres educatius de la ciutat les necessitats d’espais que podrien tenir si el curs 2020-2021 començava amb ràtios reduïdes i es van visitar i analitzar per a fer la diagnosi

L’Ajuntament, a través del Consorci d’Educació de Barcelona, activarà l’Oficina de Coordinació d’Espais dels Barris per les Escoles per fer l’operatiu per concretar i gestionar les cessions i usos prioritaris d’espais d’espai públic i d’equipaments, resoldre el cas per cas amb criteris generals de ciutat i necessitats sobrevingudes

També es crea una Oficina de coordinació d’Escoles i Salut de la ciutat amb l’Agència de Salut Pública de Barcelona, el Consorci Sanitari, el Consorci d’Educació i l’IMEB que vetllarà per la implantació de les mesures de prevenció i les proves a l’alumnat i professorat, alhora que farà el seguiment i valoració de la comunitat educativa, i intervindrà si hi ha casos de Covid-19

A les 102 escoles bressol municipals es reforçarà l’equip educatiu amb més hores i més personal de suport educatiu com a mesura temporal extraordinària amb l’objectiu de fer possible el servei educatiu, incloent-hi l’acollida matinal, i de respondre millor a les noves necessitats en el context de la Covid-19

 

Descarregar nota ACTUALITZADA en format PDF

 

Material audiovisual:

Vídeo CCCB (MP4)

Vídeo Biblioteca Agustí Centelles (MP4)

Fotografies (ZIP)Compartiu aquest contingut