Atenció a mitjans sobre la normalització del servei després de les millores en la infraestructura a les línies 1 i 4 de metro : Servei de Premsa

Atenció a mitjans sobre la normalització del servei després de les millores en la infraestructura a les línies 1 i 4 de metro

27/08/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 28 d’agost, a les 11.30 hores (exterior de l’estació de metro de Santa Eulàlia, accés Pont de la Torrassa), la presidenta de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Rosa Alarcón, valorarà els treballs de millora realitzats en la infraestructura de les línies 1 i 4 de metro durant aquest mes d’agost. La regidora estarà acompanyada de José Castro, tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Convivència i Mobilitat de l’Ajuntament de l’Hospitalet.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
mobilitat/ tmb/ Transports Metropolitans de Barcelona (TMB)/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina