Ada Colau i Irene Montero es reuneixen a Barcelona : Servei de Premsa

Ada Colau i Irene Montero es reuneixen a Barcelona

07/09/2020

Dilluns 7 de setembre, a les 12.15 hores (Galeria gòtica, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la ministra d’Igualtat, Irene Montero, atendran els mitjans de comunicació amb motiu de la reunió que celebraran el mateix dia a l’Ajuntament.

 

 

Prèviament, juntament amb la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Justícia Global, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa, visitaran l’espai Barcelona Cuida a les 11.00 hores. Barcelona Cuida és un servei municipal d’informació i orientació per a treballadores de la llar i de les cures i de famílies cuidadores. Per restriccions d’aforament per motius sanitaris, no serà possible l’accés dels mitjans de comunicació a aquesta visita. La televisió pública municipal betevé servirà imatges als mitjans interessats (contactant amb el Departament Tècnic de betevé, al 93 506 42 13).

Informació important per a mitjans:

– Per motius sanitaris, l’atenció a mitjans de comunicació a l’Ajuntament podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

– Es podrà seguir per streaming a través del web de premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa). Preguntes només per whatsapp 662 685 801

– La televisió pública municipal betevé oferirà als mitjans que ho desitgin imatges en vídeo de la visita a l’espai Barcelona Cuida (contactant amb el Departament Tècnic de betevé, al 93 506 42 13).Compartiu aquest contingut