Ada Colau assisteix a la conferència d’Alondra Carrillo “Desitjar una altra vida. L’esperança insurgent passats 50 anys de la Unidad Popular” amb motiu de l’Onze de Setembre : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la conferència d’Alondra Carrillo “Desitjar una altra vida. L’esperança insurgent passats 50 anys de la Unidad Popular” amb motiu de l’Onze de Setembre

08/09/2020

Dimarts 8 de setembre, a les 18:00 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a la conferència que pronunciarà la psicòloga i feminista, Alondra Carrillo, i que porta per títol “Desitjar una altra vida. L’esperança insurgent passats 50 anys de la Unidad Popular”, amb motiu de l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya.

El discurs, que la conferenciant farà telemàticament, tracta del llegat feminista, divers i dissident que va deixar el triomf electoral a Xile de la Unidad Popular, encapçalada per Salvador Allende.

L’Alondra Carrillo és psicòloga clínica i va ser dirigent estudiantil entre els anys 2012 i 2014, època en la que es va desenvolupar el moviment d’estudiants a Xile que lluitava per una educació gratuïta i de qualitat i per posar fi al lucre a l’educació.

És militant feminista i entre els anys 2018 i 2020 va ser portaveu de la Coordinadora Feminista 8M, espai que es va proposar impulsar el procés de Vaga General Feminista que va tenir lloc a Xile al 2019 i al 2020.

L’Alondra Carrillo durà a terme la conferència telemàticament des de Xile i l’alcaldessa la presentarà des del Saló de Cent.

Els mitjans que desitgin seguir l’acte en directe telemàticament ho podran fer des del web del Servei de Premsa: http://www.barcelona.cat/premsa.

Per motius sanitaris, l’assistència presencial al Saló de Cent compta amb aforament limitat i serà necessari confirmar assistència a la següent adreça de correu electrònic: acreditacionspremsa@bcn.cat

 Compartiu aquest contingut