Programació tradicional i d’Arts de Carrer de la Mercè 2020 : Servei de Premsa

Programació tradicional i d’Arts de Carrer de la Mercè 2020

14/09/2020Temps estimat de lectura: 1 minut

Els dies 24, 26 i 27 de setembre el MAC, Mercè Arts de Carrer, i la Festa de la Tradició, del 23 al 27, ompliran d’arts escèniques i cultura popular la ciutat i la convertiran en un aparador de luxe de la cultura feta a casa nostra.

Enguany la Mercè es reinventa i s’allunya del concepte de festa major amb l’objectiu de mantenir i reforçar els seus valors col·lectius i simbòlics i per promoure l’escenari de proximitat, en el marc d’una celebració sanitàriament segura, descentralitzada, i amb una aposta clara pel talent local. La protagonista de la Mercè 2020 serà Barcelona, la seva ciutadania i el seu teixit cultural.

Dossier de premsa i material gràficCompartiu aquest contingut

Paraules clau
Mercè/ mercè 2020/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina