Ada Colau i Yolanda Díaz atenen els mitjans de comunicació : Servei de Premsa

Ada Colau i Yolanda Díaz atenen els mitjans de comunicació

18/09/2020

Divendres 18 de setembre, a les 13.15 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, atendran els mitjans de comunicació amb motiu de la visita que la ministra farà a Barcelona per conèixer diverses iniciatives municipals vinculades a l’ocupació i l’economia social. La compareixença tindrà lloc a l’Edifici InnoBa (carrer Perú, 52), espai que visitaran l’alcaldessa i la ministra.

 

 

Prèviament, Colau i Díaz tindran una reunió a l’Ajuntament de Barcelona. A la trobada també hi participaran el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, i el secretari d’Estat de Treball i Economia Social, Joaquín Pérez. La televisió pública municipal betevé servirà imatges d’aquesta reunió als mitjans que ho desitgin contactant amb el departament de producció d’informatius (935064222).

Informació important per a mitjans:

– Per motius sanitaris, l’atenció a mitjans de comunicació a l’edifici InnoBa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa. Es podrà seguir per streaming a través del web de premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

– La televisió pública municipal betevé oferirà als mitjans que ho desitgin imatges en vídeo de la reunió prèvia (contactant amb el departament de producció d’informatius de betevé Tècnic de betevé (935064222).Compartiu aquest contingut