Ada Colau presideix la lectura del pregó de la Mercè 2020, a càrrec de Tortell Poltrona : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la lectura del pregó de la Mercè 2020, a càrrec de Tortell Poltrona

22/09/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 23 de setembre, a les 19.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, presidirà la lectura del pregó de la Mercè 2020, que anirà a càrrec de Jaume Mateu Bullich, més conegut amb el nom artístic de Tortell Poltrona. Per motius sanitaris, el pregó només el podran seguir de forma presencial des del Saló de Cent un total de 72 persones.

Tortell Poltrona serà l’encarregat d’obrir una Mercè que enguany es reinventa i s’allunya del concepte de festa major amb l’objectiu de mantenir i reforçar els seus valors col·lectius i simbòlics i per promoure l’escenari de proximitat, en el marc d’una celebració sanitàriament segura, descentralitzada, i amb una aposta clara pel talent local. La protagonista de la Mercè 2020 serà Barcelona, la seva ciutadania i el seu teixit cultural, és per això que aquest any serà la Ciutat Convidada del conjunt d’activitats que se celebraran del 23 al 27 de setembre i que es podran seguir presencialment, seguint les recomanacions sanitàries, o a través de betevé.

 

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS

– Per motius d’aforament, les televisions i ràdios no podran accedir al Saló de Cent. Betevé oferirà senyal institucional de l’acte als mitjans interessats, que hauran de contactar, per sol·licitar-ho, amb producció d’informatius (Ainhoa Roca – 935064222). La Sala Lluís Companys disposarà de connexions SDI per seguir l’acte, per la qual cosa suggerim a les ràdios que portin el material tècnic necessari (magnetoscopi o càmera habilitada per enregistrar).

REDACTOR/ES hauran de seguir el pregó a través de betevé o del web https://ajuntament.barcelona.cat/premsa. També s’habilitarà la Sala Lluís Companys per qui desitgi seguir l’acte des de l’Ajuntament. NO ES PERMETRÀ L’ACCÉS AL SALÓ DE CENT.

FOTÒGRAFS/ES: l’aforament serà limitat per qüestions sanitàries. Caldrà acreditar-se a través del següent formulari fins les 20 hores del dia d’avui: http://www.barcelona.cat/rodespremsa

– L’Ajuntament facilitarà fotografies tant al llarg de l’acte com al final del pregó a través del web de premsa.





Paraules clau

Mercè/ mercè 2020/ pregó/