Barcelona veu refermada la confiança del MWC amb el canvi de data de celebració a l’estiu : Servei de Premsa

Barcelona veu refermada la confiança del MWC amb el canvi de data de celebració a l’estiu

23/09/2020

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, ha valorat la decisió de fixar el Mobile World Congress de 2021 a Barcelona al mes de juny com “una aposta per Barcelona i el seu ecosistema digital” i ha dit que “celebrar el MWC al mes de juny reforça la confiança en Barcelona com a espai firal i dona certesa per acollir un esdeveniment de referència a nivell mundial”

El primer tinent d’alcaldia, de l’àrea d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, ha valorat la decisió anunciada avui per GSMA de fixar la celebració del Mobile World Congress a Barcelona al 2021 del 28 de juny al l’1 de juliol com “una aposta per Barcelona i el seu ecosistema digital” i ha dit que “celebrar el MWC al mes de juny reforça la confiança en Barcelona com a espai firal i dona certesa per acollir un esdeveniment de referència a nivell mundial”. Collboni ha explicat que els experts vaticinen que aquest canvi de data pot fer que l’edició del 2021 del Mobile World Congress a Barcelona “pugui tenir més impacte econòmic i més visitants que si es fa abans”, i redunda en el treball perquè Barcelona sigui el buc insígnia de la MWC a nivell internacional, com ha apuntat John Hoffman, conseller delegat de GSMA.

 

 

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona ha remarcat que la decisió de fixar el MWC al juny referma el paper referent de Barcelona en l’activitat firal i ha destacat l’esforç que fa el Govern municipal “per reactivar la vida econòmica, igual que en l’àmbit cultural i esportiu”. En aquest sentit, ha posat en valor que “avui mateix cloem la primera fira física post pandèmia i som, juntament amb Berlin, les dues ciutats a Europa que primer hem celebrat fires presencials amb èxit”, al·ludint que la ciutat clou avui l’edició del Biz Barcelona i el Saló de l’Ocupació, que ha comptat amb l’assistència de prop de 7.000 persones.Compartiu aquest contingut