Eloi Badia i Maria Truñó expliquen novetats sobre el Projecte d’Escoles Refugi Climàtic : Servei de Premsa

Eloi Badia i Maria Truñó expliquen novetats sobre el Projecte d’Escoles Refugi Climàtic

25/09/2020

Dilluns, a les 12.00 hores, (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Eloi Badia, i la comissionada d’Educació, Maria Truñó, expliquen les darreres novetats sobre el Projecte Escoles Refugi Climàtic i les mesures per adaptar els centres educatius a l’emergència climàtica.

Els mitjans que vulguin prendre imatges d’una de les obres executades, podran fer-ho a les 09.30 hores a l’escola Can Fabra, al carrer Sant Adrià, 20.

 

 

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 662 685 801.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 685 801. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut