L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i la consellera d’Agricultura Teresa Jordà inauguren el congrés FHG Forum : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona Ada Colau i la consellera d’Agricultura Teresa Jordà inauguren el congrés FHG Forum

25/09/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dilluns 28 de setembre de 2020, a les 09.00 hores (Auditori Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona Recinte de Montjuïc), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà; el president de la Cambra de Comerç d’Espanya i del saló Alimentaria, Josep Luis Bonet; i el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat, inauguren aquest dilluns el congrés FHG Forum dedicat a l’alimentació, el turisme i la gastronomia. L’acte comptarà amb la participació per videoconferència del ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas.

A la tarda, a les 16.00h, Jaume Collboni, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona; Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya; Rafael Olmos, president del saló Hostelco; Martí Sarrate, president de l’Associació Catalana de Agències de Viatges- ACAVE i del saló B-Travel, i el director general de Fira, Constantí Serrallonga, seran els encarregats d’obrir el bloc programàtic destinat a l’Hostaleria, les Col·lectivitats i el Turisme.

La primera edició del congrés FHG Forum (Food & Hospitality, Tourism and Gastronomy Forum), tindrà lloc el 28 i 29 de setembre al Palau de Congressos de Barcelona, ​​al recinte Montjuïc. Amb un format híbrid, presencial i digital, i sota el lema “Repensar el futur”, l’esdeveniment pretén donar suport a la reactivació de tres indústries l’activitat de les quals és decisiva per a l’economia de país.

A través de taules rodones, conferències i debats, a FHG Forum participaran cuiners i gastrònoms com Ferran Adrià, Nandu Jubany i Josep Roca; experts en economia digital com Marc Vidal, els presidents de les principals associacions d’hostaleria i restauració d’Espanya i directius de rellevants empreses de el sector.

 

IMPORTANT:

LES ACREDITACIONS DE PREMSA, TANT PER COBRIR LA INAUGURACIÓ COM PER ASSISTIR DE FORMA PRESENCIAL A L’ESDEVENIMENT, ES REALITZARAN EXCLUSIVAMENT ON LINE. ÉS IMPRESCINDIBLE L’ACREDITACIÓ PER PODER ENTRAR AL RECINTE.

UN COP US ACREDITEU, US ARRIBARAN ELS CODIS D´ACCÉS A LA PLATAFORMA VIRTUAL PER SEGUIR EL FÒRUM

Podeu acreditar-vos aquí

Notes de premsa aquí





Paraules clau

alimentació/ FHG Forum/ gastronomia/ turisme/