La Time Use Week comptarà amb la participació de més de 50 referents internacionals en polítiques del temps saludables : Servei de Premsa

La Time Use Week comptarà amb la participació de més de 50 referents internacionals en polítiques del temps saludables

07/10/2020



Temps estimat de lectura: 4 minuts

Hi participaran Carl Honoré i Judy Wajcman i representants de l’Organització Internacional del Treball, l’European Trade Union Confederation, la 4-day Week Foundation, entre d’altres de locals i internacionals

Se celebrarà a Barcelona del 23 al 27 de novembre de manera telemàtica.

Amb la Time Use Week 2020, sota el lema Building a new global agenda (“Construint una nova agenda global”), la 7ª Setmana dels Horaris s’internacionalitza mantenint l’esperit i les accions que l’han fet referent en les polítiques del temps a Catalunya tots aquests anys, tot consolidant-se localment però introduint nous elements d’internacionalització.

La Time Use Week 2020, que tindrà lloc del 23 al 27 de novembre virtualment a través d’una plataforma única digital, es planteja com un espai de trobada i debat multidisciplinar (amb experts de recerca, organitzacions, empreses i institucions) per tal donar resposta a preguntes clau al voltant de les polítiques del temps, partint d’un objectiu comú: construir un discurs global sobre les polítiques del temps, que aporti un major benestar a la ciutadania i estigui alineat amb el nou context socioeconòmic i els objectius de l’Agenda 2030.

Aquesta trobada l’organitza la Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona, i serà la primera edició de la Setmana dels Horaris que incorpora una agenda més internacional. Amb això és pretén començar a establir Catalunya, amb capital Barcelona i el suport dels seus municipis, com a punt de trobada mundial i aconseguir impactar en l’agenda mediàtica i política internacional i en el discurs de polítiques del temps per a prioritzar aquestes polítiques en l’agenda global.

Del programa, que adjuntem, es destaquen l’acte inaugural, amb la conversa “Repensant el nostre temps” entre Carl Honoré, veu del moviment Slow i Judy Wajcman, professora de sociología de la London School of Economics, i l’acte institucional inaugural amb la participación de representants de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Diputació de Barcelona. 

A l’acte de cloenda del dia 27, que comptarà amb les intervencions de Jean-Yves Boulin, de la Xarxa de Municipis Europeus per un nou ús del temps, i d’Ignace Glorieux, president de la IATUR (International Association for Time Use Research) es presentarà la Time Use Week 2021, que inclourà el Congrés anual de la IATUR, amb la participació de 200 ponents internacionals experts en diverses disciplines al voltant de les polítiques del temps.

Així, els diferents debats s’organitzaran al voltant de quatre eixos temàtics:

Els actes de la Time Use Week 2020 seran en català o anglès. Tots els esdeveniments es podrán reproduir en directe i estaran doblats en català o anglès segons correspongui. L’esdeveniment es retrasmetrà a través d’una plataforma única digital.

 

Aquest és el programa.

I el vídeo de presentació.

 

 

Per inscriure’s, cal fer-ho a través d’aquest enllaç: https://timeuseinitiative.typeform.com/to/i6vehN6u

 

Per més informació, de moment, consultar-la a: https://www.timeuse.barcelona/tuw-2020

 

INFORMACIÓ DE CONTACTE:
info@timeuse.barcelona
https://www.timeuse.barcelona/    @BCNTimeUse_cat
@BCNTimeUse





Paraules clau

agenda global/ setmana dels horaris/ Time Use Week 2020/