La Guàrdia Urbana decomissa 37 quilos de cabdells i gairebé 2.000 plantes de marihuana : Servei de Premsa

La Guàrdia Urbana decomissa 37 quilos de cabdells i gairebé 2.000 plantes de marihuana

12/10/2020

Els agents van detenir una persona per un presumpte delicte contra la salut pública

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat de Reforç de les Emergències i Proximitat, de la Unitat Territorial de Sant Martí i de la Unitat d’Investigació van realitzar una entrada i perquisició en dos locals situats als barris del Parc i la Llacuna del Poblenou i de la Vila Olímpica, al districte de Sant Martí. Durant l’operatiu es van decomissar 1.880 plantes de marihuana i 37 quilos de cabdells, la quantitat més gran de cabdells decomissada pel cos de policia barceloní. Els agents també van procedir a la detenció d’una persona que va ser detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Aquesta operació és el resultat d’una investigació iniciada arrel de les queixes de veïns i veïnes relacionades amb sorolls d’extractors i amb una forta olor a marihuana a tot l’immoble on es trobava el local intervingut.

Els agents encarregats de la investigació van poder comprovar que la instal·lació elèctrica estava manipulada i que hi havia una defraudació elèctrica important. Els locals també estaven dotats de tot el necessari per optimitzar el creixement de les plantes: llums de sodi, extractors industrials d’aire, transformadors elèctrics, filtres de carbó, rec automàtica, descalcificador d’aigua, etc…

El resultat final de l’operatiu va ser el següent:

– Una persona detinguda per un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.
– 1.880 planes de marihuana amb una capacitat productiva de 65 quilos per collita, amb un valor aproximat de 91.000 euros.
– 37 quilos de cabdells de marihuana amb un valor aproximat al mercat de gairebé 51.800 euros.
– Dues bàscules de precisió.

 

 Compartiu aquest contingut