Jaume Collboni i David Escudé clouen el torneig Estrella Damm Barcelona Master 2020 – World Padel Tour : Servei de Premsa

Jaume Collboni i David Escudé clouen el torneig Estrella Damm Barcelona Master 2020 – World Padel Tour

16/10/2020

Diumenge, 18 d’octubre, a les 12:00 hores (Palau Sant Jordi, Pg. Olímpic, 5-7), el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el regidor d’Esports, David Escudé, participaran a l’acte de lliurament de premis del torneig Estrella Damm Barcelona Master 2020 – World Padel Tour.

Barcelona acull des del passat 10 d’octubre el torneig Estrella Damm Barcelona Master 2020 – World Padel Tour al Palau Sant Jordi, amb 158 partits durant 9 dies de competició. El diumenge 18 d’octubre, tindrà lloc la gran final masculina i femenina i posteriorment el lliurament de premis.Compartiu aquest contingut