Jaume Collboni inaugura la Barcelona Expat Week : Servei de Premsa

Jaume Collboni inaugura la Barcelona Expat Week

16/10/2020

Dilluns 19 d’octubre, a les 09.30 hores (retransmès en streaming), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, inaugura la ‘Barcelona Expat Week’, que se celebra telemàticament fins al 23 d’octubre per atraure i fer comunitat entre el talent internacional amb interès per Barcelona.

En el marc d’aquest esdeveniment, Collboni pronunciarà la conferència “Barcelona mai s’atura: la ciutat del talent”, dins del programa d’actes, que compta amb la ponència inaugural (9:00 hores) de Katerina Psychopaida, responsable de talent de Mercer Europa, titulada “2020, the year that changed the employee experience forever: The opportunities for Barcelona” (2020, l’any que va canviar l’experiència de les persones treballadores: les oportunitats de Barcelona”) i que estarà conduïda pel director de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, Mario Rubert.

Els mitjans que ho desitgin podran seguir-ho en streaming prèvia inscripció aquí.

La Barcelona Expat Week és el punt de trobada anual del talent internacional de la ciutat, que celebra la seva primera edició enguany i s’adapta a la situació sanitària per oferir telemàticament 39 activitats, amb 88 ponents de 27 països, majoritàriament dones, i nou persones amfitriones que s’han establert professionalment a Barcelona. Neix com a pas endavant del ‘Barcelona International Community Day’, adreçat a la comunitat estrangera de Barcelona, amb l’objectiu d’atreure talent i crear xarxes de relació, de serveis i d’empreses. Actualment, hi ha més de 1.700 persones inscrites de 100 nacionalitats diferents.Compartiu aquest contingut