L’Ajuntament i representants del comerç i la restauració reclamen a la Generalitat concreció en els ajuts al sector : Servei de Premsa

L’Ajuntament i representants del comerç i la restauració reclamen a la Generalitat concreció en els ajuts al sector

16/10/2020

Jaume Collboni i Montserrat Ballarin s’han reunit avui amb els representants del sector de les diferents entitats representatives del sector

L’Ajuntament reforçarà els canals d’informació sobre els recursos que posa a l’abast de comerciants i restauradors i adequarà les mesures a les noves realitats

L’Ajuntament i els representants de les entitats del comerç i restauració de la ciutat han reiterat avui la reclamació a la Generalitat perquè habiliti ajuts extraordinaris al sector davant les noves mesures dictades pel Govern per frenar els contagis per la Covid-19 i és faci de manera efectiva, ràpida i àgil per evitar pèrdues irreparables en un sector clau per a la ciutat.

 

 

 

A la reunió s’ha acordat que el consistori reforçarà els canals per informar sobre els ajuts i recursos que es posen a disposició del comerç i la restauració i que es revisaran totes les mesures per adaptar-les a la nova situació arran el tancament durant 15 dies dels establiments de restauració i de reducció de l’aforament en els establiments comercials.

El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni i la regidora de Comerç, Mercats, Consum, Règim Intern i Hisenda, Montserrat Ballarín, s’han reunit avui amb els representants del sector del comerç i la restauració de la ciutat per fer una primera avaluació de l’impacte de les noves mesures aprovades pel Govern de la Generalitat per frenar els contagis entre la ciutadania per Covid-19. A la reunió hi ha participat el secretari de la Fundació Barcelona Comerç, Pròsper Puig, el president de Pimec Comerç, Alex Goñi, el secretari general de Foment, Salvador Guillermo i el president del Consell de Gremis, Joan Guillén..

Els representants del sector han traslladat el seu neguit per l’afectació no només econòmica sinó també emocional dels professionals del sector, un dels que més està patint econòmicament la crisi malgrat els esforços d’adaptació dels negocis i establiments a la nova realitat.Compartiu aquest contingut