Lucia Martin presenta una nova línia d’actuació en la promoció d’habitatge públic de lloguer : Servei de Premsa

Lucia Martin presenta una nova línia d’actuació en la promoció d’habitatge públic de lloguer

16/10/2020

Dilluns, 19 d’octubre a les 12.30 hores (seu de l’Institut de Tecnologia de la Construcció, ITeC, carrer Wellington, 19) la regidora d’Habitatge i Rehabilitació, Lucia Martín, presenta una nova línia d’actuació en la promoció d’habitatge públic de lloguer. L’acompanyarà en la roda de premsa el director general de la fundació ITeC, Francisco Diéguez.

La roda de premsa se celebrarà coincidint amb la celebració d’una trobada del Grup de Treball de Producció Industrial d’Habitatge Sostenible del Consell de l’Habitatge Social de Barcelona, que s’iniciarà a les 9.30h i en la qual es presentarà també aquesta nova línia d’actuació municipal.

La roda de premsa només podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 Compartiu aquest contingut