Presentació de l’Informe de Qualitat de l’Aire 2019 elaborat per l’ASPB : Servei de Premsa

Presentació de l’Informe de Qualitat de l’Aire 2019 elaborat per l’ASPB

16/10/2020

Dilluns 19 d’octubre, a les 9.30 hores (Ajuntament de Barcelona. Sala Lluís Companys), la regidora de Salut, Envelliment i Cures i presidenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), Gemma Tarafa; la directora de Salut Ambiental de l’ASPB, Elisenda Realp; i l’investigador de l’ISGlobal, Jordi Sunyer, presenten el nou informe de qualitat de l’aire 2019 de la ciutat de Barcelona.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 662 690 174.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 690 174. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut