Barcelona organitza la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona : Servei de Premsa

Barcelona organitza la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona

21/10/2020

Una prova virtual, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i RPM, que entre el 8 i 15 de novembre permetrà assolir els més de 42 km de marató individualment, des de qualsevol lloc del món, i d’una vegada o per etapes

La prova virtual és l’avantsala de la Zurich Marató de Barcelona 2021 que se celebrarà el 7 de novembre de 2021 amb una imatge renovada

L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports i l’empresa RPM, organitzador executiu, organitzen la Virtual 42/7 Zurich Marató de Barcelona del 8 al 15 de novembre, com l’avantsala de la Zurich Marató de Barcelona 2021.

La prova virtual vol fer arribar l’essència de Barcelona a qualsevol corredor/a del món, apropant-los la màgia de la ciutat a través d’aquest nou repte: una marató virtual i gratuïta que proposa la realització de 42,195km durant una setmana, distribuïts a conveniència de cada participant. D’aquesta manera, i des de qualsevol lloc del món, les persones participants podran embarcar-se en una Magic Experience pels carrers de Barcelona o de les seves ciutats d’origen, sumant quilòmetres fins a arribar als 42,195 km.

El regidor d’Esports David Escudé ha declarat: “Sabem que tornen a ser moments molt difícils els que ens toca viure però no ens volem resignar, volem continuar fent que Barcelona es mogui, que Barcelona estigui activa, això sí, amb total seguretat. No ens resignàvem, per tant, a que la Marató del 2020 es suspengués de forma definitiva i hem estat treballant les darreres setmanes, amb la direcció tècnica de la cursa, per fer possible, aquest any també, una marató absolutament diferent però, a fi de comptes, una marató, la marató de 2020 a Barcelona”.

Vídeo amb les declaracions de David Escudé, regidor d’Esports

Joan Porcar, president RPM-MKTG ha destacat que “és difícil avançar enmig de la tempesta que ha generat la Covid19, especialment quan parlem d’esdeveniments esportius massius com les maratons. Gràcies a la tecnologia amb la Zurich Marató de Barcelona hem activat un esdeveniment on tots, sense excepció, seran protagonistes. Ha estat una adaptació als temps que vivim amb molts objectius al mateix temps, però el més important és mantenir unit al col·lectiu amant del running i especialment de les maratons. L’esport i les maratons ens uneixen per això volem dedicar les nostres energies a seguir creant escenaris, fins i tot virtuals, que ens ajudin a seguir units”.

La marató virtual marcarà el punt de partida cap a la Zurich Marató Barcelona 2021. Una nova marató que evoluciona i que experimenta grans novetats respecte a les passades edicions, i en les que l’aposta per millorar els serveis pels corredors populars, per millorar els temps dels atletes d’elit i per l’espectacularitat d’una renovada zona de sortida i arribada que més que mai posarà els sentiments a flor de pell dels participants. Tres punts fonamentals que l’organització potenciarà pel pròxim 7 de novembre de 2021 per aconseguir moments màgics que omplin d’emocions inesborrables als seus participants.

 

Virtual i solidària

La vessant solidària també serà present en la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona, ja que cada participant en el moment de realitzar la seva inscripció, podrà crear-se un repte solidari a través de la plataforma de Crowdfunding solidari migranodearena per recaptar diners per la causa que desitgi.

A més a més, com a novetat, els corredors i corredores podran adquirir una medalla finisher solidària i personalitzada que s’enviarà gravada amb el nom i el temps total en els 42 km. Costarà 5 euros i l’organització donarà 1 euro de cada medalla a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que aquest any destinarà la seva recaptació a la recerca sobre la covid-19.

Per a més informació i inscripcions Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona: https://www.zurichmaratobarcelona.es/cat/

Vídeo Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona: https://youtu.be/U5gdTFPt3ak

 

Una nova identitat per a la Zurich Marató de Barcelona 2021

La Zurich Marató Barcelona fa les primeres passes cap al 2021 amb fermesa i les idees clares, s’adapta als nous temps i mira al futur amb aires renovats. Renovació que es plasmarà a partir d’ara en la nova imatge comunicativa de la cursa. Una nova imatge que té en Barcelona la seva principal font d’inspiració i protagonisme. La creació d’un llenguatge gràfic per a l’esdeveniment és el tret de sortida de la “nova marató”. Les quadrícules del Pla Cerdà són l’eix fonamental del nou sistema visual que permetrà identificar fàcilment Barcelona amb el logotip de la cursa. La identitat pròpia de Barcelona, el seu llegat modernista, cosmopolita i obert, juntament amb les nombroses atraccions turístiques de la ciutat, ofereixen una barreja irresistible i única. La mateixa que ha seduït a milers de corredors de tot el món i que esdevenen eixos principals d’una marató que té en l’experiència màgica dels seus 42.195km de recorregut, una de les seves principals garanties d’èxit.

Vídeo nova imatge ZMB: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ARhsggKvLsM&feature=emb_logo

Enllaç imatges nova identitat Zurich Marató Barcelona: https://we.tl/t-cze3IjMmP1Compartiu aquest contingut