Barcelona acull la Copa d’Europa de Triatló : Servei de Premsa

Barcelona acull la Copa d’Europa de Triatló

23/10/2020

La platja de la Nova Mar Bella i els seus entorns acollirà la prova que consisteix en 750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu

En total participaran 69 triatletes en la categoria d’elit masculina i 34 triatletes en la categoria femenina d’àmbit nacional i internacional, amb noms com Javier Gómez Noya, Ivan Raña, Anna Godoy o Natalie Van Coevorden

L’Ajuntament de Barcelona i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) han treballat durant aquests mesos perquè el retorn a la competició sigui una tornada segura, i per això, i sempre sota la supervisió de les autoritats sanitàries i governamentals, ha establert un reforç complementari en les mesures de seguretat que ja desenvolupava

Barcelona serà la seu de la Copa d’Europa de Triatló 2020 en la modalitat d’esprint el proper diumenge 25 d’octubre. Barcelona torna a ser capdavantera en el món de l’esport oferint una prova d’alt nivell amb la participació de triatletes d’àmbit nacional i internacional. La prova està organitzada per la Federació Espanyola de Triatló (FETRI), la Federació Catalana de Triatló i la European Triathlon Union (ETU) en col•laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.

 

La platja de la Nova Mar Bella i el seu entorn acullen les proves de la Copa d’Europa de Triatló Sprint 2020. Els i les esportistes hauran de realitzar 750 m de natació, 20 km de recorregut amb bicicleta i, per últim, els 5 km de cursa a peu.

El camp de futbol Agapito Fernández (Municipal Can Aranyó – Agapito Fernández), serà un espai bombolla perquè esportistes i personal acreditat estiguin en condicions de màxima seguretat. Per aquesta raó, una vegada s’hagi accedit a l’interior previ compliment de les mesures bàsiques higienicosanitàries, és a dir, el preceptiu qüestionari mèdic previ, la presa de temperatura, l’obligatorietat de l’ús de mascareta i la distància de seguretat, no es podrà sortir, tret que es disposi d’acreditació especial.

En total participaran 69 triatletes en la categoria d’elit masculina i 34 triatletes en la categoria femenina, d’àmbit nacional i internacional. Destaca la presència del pentacampió del món i medalla de plata als Jocs Olímpics del 2012, Javier Gómez Moya, Ivan Raña o David Castro, així com les triatletes Anna Godoy, Miriam Casillas, Xisca Tous o Sara Pérez Sala que intentaran batre l’australiana Natalie Van Coevorden, que parteix com a favorita al títol.

La Guàrdia Urbana de Barcelona participa en la Copa d’Europa de Triatló amb embarcacions del grup de platges.

L‘Ajuntament de Barcelona i la Federació Espanyola de Triatló (FETRI) hna treballat durant aquests mesos perquè el retorn a la competició sigui una tornada segura, i per això, i sempre sota la supervisió de les autoritats sanitàries i governamentals, ha establert un reforç complementari en les mesures de seguretat que ja desenvolupava.

 

Barcelona onejarà la Bandera Verda de l’Esport

L’esport uneix a milions de persones arreu del món i és un bon aliat per transmetre els valors socials de tenir cura del planeta i preservar el medi ambient. La Federació Espanyola de Triatló s’uneix a l’Ajuntament de Barcelona en el seu compromís amb la sostenibilitat i per aquest motiu la Copa d’Europa de Barcelona lluirà la Bandera Verda de l’Esport (Sport Green Flag) com a reconeixement a la celebració d’un esdeveniment sostenible.

 

Per a més informació cliqueu al dossier de premsa:
Dossier de premsa en català (PDF)
Dossier de premsa en castellà (PDF)

 

Vídeo de presentació de la Copa d’Europa de Triatló:
Descarregar vídeo en català
Descarregar vídeo en castellàCompartiu aquest contingut