Ada Colau assisteix a la inauguració de LiberDigital i lliurament dels Premis Liber 2020 : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a la inauguració de LiberDigital i lliurament dels Premis Liber 2020

26/10/2020

Dimarts, 27 d’octubre, a les 17.30 hores, al Centre d’Arts Santa Mònica, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’acte inaugural de la 38a edició de la Fira Internacional del Llibre, Liber. A l’acte també hi assistiran el tinent d’alcaldia, Joan Subirats; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; el president de la Federació de Gremis d’Editors d’Espanya (FGEE) i del Comitè Organitzador de Liber, Miguel Barrero; el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Pau Relat; i el ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez, que intervindrà telemàticament.

Després dels parlaments, a les 18.30h, s’iniciarà el lliurament dels Premis Liber 2020 que concedeix la FGEE. A causa de les restriccions sanitàries i l’aforament màxim permès a la sala, la cobertura mediàtica d’aquests actes serà exclusivament on-line.

Per a seguir la retransmissió en streaming és necessari acreditar-se com a premsa amb suficient antelació en aquest link
https://registration.firabarcelona.com/#/és_ÉS/S040020/WEB/PressCompartiu aquest contingut