Laia Bonet presideix l’acte de commemoració dels 75 anys de les Nacions Unides : Servei de Premsa

Laia Bonet presideix l’acte de commemoració dels 75 anys de les Nacions Unides

29/10/2020

Divendres 30 d’octubre, a les 19:00 hores (Via telemàtica), la tercera tinenta d’alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana, Laia Bonet, presideix, de manera virtual, l’acte per commemorar els 75 anys de les Nacions Unides. El debat “Reforçar i reformar el multilateralisme: Quin paper per a les ciutats globals?” vol posar l’accent en la necessitat de repensar la cooperació mundial i d’assajar fórmules de diàleg institucional que passin per un major reconeixement dels governs locals.

Hi participaran Cristina Gallach, Secretària d’Estat d’Afers Exteriors i per a Iberoamèrica i el Carib; Maria Fernanda Espinosa, presidenta de la 73ª sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides i ex Ministra d’Afers Exteriors de l’Equador i Emilia Saiz, Secretària General, Ciutats i Governs Locals Units (CGLU). L’acte està organitzat pel CIDOB (Barcelona Centre for International Affairs) i estarà moderat pel seu director, Pol Morillas. L’acte podrà seguir-se en streaming.

 Compartiu aquest contingut