Acabada la urbanització del carrer del Marroc, a Sant Martí : Servei de Premsa

Acabada la urbanització del carrer del Marroc, a Sant Martí

01/11/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

S’ha actuat en un total de 16.000 m2 amb una inversió de 5,53M€ per adequar l’espai públic, dotar-lo de voreres amples i verd, impulsar la mobilitat sostenible i facilitar la connectivitat entre els barris de Provençals del Poblenou i del Besòs i el Maresme

La via incorpora un nou carril bici unidireccional, un carril bus i dos carrils de circulació general, s’ha plantat nou arbrat i jardineria i s’ha instal·lat enllumenat i els serveis

L’Ajuntament ha finalitzat les obres d’urbanització del tram carrer del Marroc comprès entre els carrers de Selva de Mar i Puigcerdà, al districte de Sant Martí. S’ha actuat sobre un total de 16.000 m2 per adequar l’espai públic i fer-lo accessible, habilitar unes voreres amples amb verd, impulsar la mobilitat sostenible i facilitar la connectivitat entre els barris de Provençals del Poblenou i del Besòs i el Maresme.

 

 

La nova secció del carrer incorpora un nou carril bici unidireccional, un carril bus i dos carrils de circulació general. Les voreres són àmplies i lliures d’obstacles i inclouen jardineria i parterres amb nou arbrat, espècies arbustives, herbàcies i gramínies. També s’hi ha ubicat aparcaments per a bicicletes i mobiliari urbà.

 

 

L’obertura del carrer ha previst la instal·lació de tots els serveis i les infraestructures urbanes del Pla Especial d’Infraestructures del 22@. Per tant, s’ha col·locat enllumenat i un sistema de drenatge nous. I pel que fa a la neteja urbana, s’han disposat contenidors mòbils per a la recollida selectiva de residus i una instal·lació de recollida pneumàtica d’escombraries.

El pressupost ha sigut de 5,53 milions d’euros. Els treballs han estat duts a terme per l’Institut Municipal d’Urbanisme, l’ens municipal que gestiona i d’executar la transformació de les àrees urbanes incloses en sectors urbanístics com ara el 22@, la Colònia Castells, l’antic barri del Sud-oest del Besòs, etc.





Paraules clau

Sant Martí/