Atorgada la 2a Beca Lilly Reich per a la igualtat en l’arquitectura de la Fundació Mies van der Rohe : Servei de Premsa

Atorgada la 2a Beca Lilly Reich per a la igualtat en l’arquitectura de la Fundació Mies van der Rohe

05/11/2020

La Fundació Mies van der Rohe i l’Ajuntament de Barcelona han anunciat avui que la beca s’ha concedit a la proposta d’investigació “[On Set with] Lilly Reich” de les arquitectes valencianes Laura Lizondo Sevilla, Débora Domingo Calabuig i Avelina Prat García.

La beca porta el nom de la pionera del disseny i l’arquitectura en reconeixement del seu llegat, relegat a un segon terme, si no inexistent, en el relat i en la memòria de la història de l’arquitectura, i vol impulsar l’estudi, divulgació i visibilització d’aportacions a l’arquitectura que han quedat indegudament relegades o oblidades, fetes per professionals que han patit discriminació a causa de les seves condicions personals.

Descarregar nota de premsaCompartiu aquest contingut