Arrenca la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona : Servei de Premsa

Arrenca la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona

08/11/2020

A partir d’avui i fins el proper 15 de novembre, els i les participants hauran de realitzar 42,195km per convertir-se en finishers

El seu format virtual permet fer la cursa des de qualsevol lloc del món

Les inscripcions romandran obertes fins el mateix dia 15, data de finalització de la prova

Barcelona dóna avui el “tret de sortida” a la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona, la nova proposta virtual, individual i gratuïta que permet assolir els 42.195 km de la marató de la ciutat des de qualsevol lloc del món.

El seu format virtual i al llarg d’una setmana, ofereix la possibilitat a tots els corredors i corredores d’assolir els quilòmetres com més bé s’adaptin a les seves necessitats, en un sol dia o repartits des d’avui fins el proper diumenge 15 de novembre.

El seu format flexible permet que el període d’inscripcions s’allargui fins el darrer dia, el 15 de novembre. La inscripció, gratuïta, es pot realitzar a través del següent enllaç: https://app.myvrace.com/en/challenges/details/zurich-marato-barcelona

La recomanació a l’hora de participar a la prova és que es corri a l’aire lliure, de manera individual, i seguint totes les mesures de seguretat i higiene establertes. Amb el rerefons de Barcelona com a gran protagonista, la Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona vol fer arribar la màgia de la ciutat a tots els corredors i corredores inscrits/es perquè tots i  totes visquin la seva pròpia #AVirtualMagicExperience, un punt de partida cap a l’edició de 2021 de la Zurich Marató Barcelona.

La vessant solidària serà molt present en la prova, ja que amb la inscripció es podrà optar a comprar una medalla solidària. Per cada medalla es destinarà 1€ a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que aquest any destinarà la seva recaptació a la recerca sobre la covid-19.

 

Descarregar vídeo Virtual 42/7 Zurich Marató Barcelona

Declaracions de David Escudé

 

Tota la informació:
https://zurichmaratobarcelona.es/cat/marato_2021/Compartiu aquest contingut