Collboni i Marcé participen a la presentació de la 15a Barcelona Design Week : Servei de Premsa

Collboni i Marcé participen a la presentació de la 15a Barcelona Design Week

12/11/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 13 de novembre, a les 12:30 hores (Sala Àvila, Disseny Hub Barcelona, Pl. Glòries catalanes, 37), el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, i el regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, participen a la presentació de la Barcelona Design Week 2020, que s’inaugura el dimarts 17 de novembre i finalitzarà el dijous 26 d’aquest mes. A l’acte també hi participarà el president del BCD, Luis Lopezbarrena, i telemàticament el president del FAD, Jordi Montaña.

Durant la roda de premsa es presentarà el programa i objectius d’aquesta nova edició, que comptarà amb més de 80 activitats programades.

Els assistents de forma presencial podran visitar l’exposició “Emergència! Dissenys contra la COVID-19” que obrirà les seves portes el dia 17, amb la inauguració de la Barcelona Design Week, i que recull una selecció de 55 iniciatives que, des del món del disseny, han donat resposta a la crisi sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 14 periodistes, previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

 
 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:
– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 985 841 .
– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: http://meet.jit.si/ajbcnpremsa
– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.
– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes.

Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon. Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 985 841 . Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.





Paraules clau

Barcelona Design Week/