Comença la transformació de la ronda de la Universitat : Servei de Premsa

Comença la transformació de la ronda de la Universitat

19/11/2020

Diumenge s’inicien les obres per modificar la configuració actual de la ronda i transformar-la en un espai més amable, amb voreres més amples, més verd i menys carrils de circulació per facilitar els desplaçaments a peu i la vida comercial

La intervenció dona resposta a una reivindicació veïnal històrica i corregeix la desproporció actual entre l’espai que ocupen les voreres i el destinat als vehicles, passant de 4 a 2 carrils de trànsit i mantenint els 2 carrils de bus i el cordó de serveis

S’invertirà uns 350.000€ en les obres, que acabaran el març i permetran guanyar 1.730 m2 per al vianant i posar 66 testos amb arbres, fins ara inexistents a la ronda

L’actuació s’emmarca dins del gruix d’intervencions que s’estan fent per ampliar voreres, millorar la infraestructura de carrils bus i enfortir la xarxa de corredors bici de la ciutat, per tal d’avançar cap a una Barcelona més sostenible, segura i saludable

L’Ajuntament de Barcelona, a través del Comitè d’Obres i Mobilitat, ha treballat per minimitzar les afectacions i garantir la mobilitat ciutadana

 

Descarregar document en format PDF

 

 

 Compartiu aquest contingut