Alcaldesses i alcaldes de Barcelona, Londres, Los Angeles, Ciutat de Mèxic, Tòquio i Freetown creen una xarxa de ciutats per impulsar polítiques de gènere : Servei de Premsa

Alcaldesses i alcaldes de Barcelona, Londres, Los Angeles, Ciutat de Mèxic, Tòquio i Freetown creen una xarxa de ciutats per impulsar polítiques de gènere

20/11/2020

Dilluns 23 de novembre, a les 18.00 hores (Via telemàtica), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà en la presentació pública de la xarxa de ciutats sobre gènere CHANGE. La presentació consistirà en un debat entre les alcaldes i alcaldesses de les ciutats que formen part de la xarxa, i també hi participaran Eric Garcetti, alcalde de Los Angeles; Sadiq Khan, alcalde de Londres; Claudia Scheinbaum, cap de govern de Ciutat de Mèxic; i Yvonne Aki-Sawyerr, alcaldessa de Freetown. L’alcaldessa de Tòquio, Yuriko Koike, participarà a través d’un missatge gravat a causa de la diferència horària. El debat es podrà seguir a través dels següents enllaços: https://citieschange.worktimetv.com/english (anglès)
https://citieschange.worktimetv.com/spanish (castellà)

City Hub and Network for Gender Equity (CHANGE) és una xarxa de ciutats impulsada per Los Angeles per identificar desigualtats de gènere comunes entre les ciutats i desenvolupar i implementar iniciatives que ajudin a revertir-les. En aquesta primera trobada, els alcaldes i alcaldesses exposaran la situació de cada ciutat i com ha impactat la crisi sanitària i social generada per la COVID19 segons el gènere. CHANGE està formada per Los Angeles, que coordina la xarxa, Barcelona, Londres, Ciutat de Mèxic, Freetown i Tòquio.

 Compartiu aquest contingut