Collboni fa balanç de les mesures econòmiques extraordinàries del CECORE : Servei de Premsa

Collboni fa balanç de les mesures econòmiques extraordinàries del CECORE

20/11/2020

Dilluns 23 de novembre, a les 10.00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el tinent d’alcaldia d’Economia, Treball,Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, juntament amb el gerent de l’àrea, Albert Dalmau, faran balanç de les principals mesures econòmiques dutes a terme per l’Ajuntament de Barcelona per afrontar la crisi Covid a la ciutat, a través del CECORE, Centre de Coordinació municipal per a la Resposta Econòmica, creat des de l’inici de la pandèmia amb l’objectiu de fer el seguiment de la situació econòmica i emprendre les mesures econòmiques municipals per afrontar-la.

Els mitjans que ho desitgin podran seguir i participar a la sessió de treball. Per a fer-ho hauran de sol·licitar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

Abans que comenci la roda de premsa, hauran d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir el password que rebran per WhatsApp:
https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

Finalitzada la sessió, s’atendrà els mitjans de comunicació. Aquesta atenció podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

 

La sessió de treball i atenció a mitjans podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsaCompartiu aquest contingut