Janet Sanz i Laura Pérez fan balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere : Servei de Premsa

Janet Sanz i Laura Pérez fan balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere

20/11/2020

Dilluns 23 de novembre, a les 12.30 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la segona tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, i la quarta tinenta d’alcaldia, Laura Pérez, faran balanç de les actuacions d’urbanisme amb perspectiva de gènere desplegades pel Govern municipal per integrar una visió inclusiva a totes les polítiques vinculades a la gestió de l’espai públic.

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a  https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

 

 

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions:

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp:
https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes.

Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon. Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.Compartiu aquest contingut