Laia Bonet participa a l’acte inaugural de la “Time Use Week”, una iniciativa per promoure les polítiques del temps en l’escala global, catalana i municipal : Servei de Premsa

Laia Bonet participa a l’acte inaugural de la “Time Use Week”, una iniciativa per promoure les polítiques del temps en l’escala global, catalana i municipal

20/11/2020

Dilluns 23 de novembre, a les 15:45 hores, (Via telemàtica) la tercera tinenta d’Alcaldia d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports, Coordinació Territorial i Metropolitana i Benestar Animal de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet, participa a l’acte inaugural de la “Time Use Week”, que promou l’associació Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society (BTUI) . Es tracta d’una setmana d’actes i xerrades online que tenen com a objectiu sensibilitzar sobre els usos del temps i l’impacte que tenen en la nostra salut, en l’economia i en el medi ambient. L’ acte està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Aquesta iniciativa es una reconversió, ara d’àmbit internacional, de la Setmana dels Horaris.
L ’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona van signar el 5 de juny de 2019 un acord de col•laboració amb Barcelona Time Use Initiative for a Healthy Society per a l’impuls de les polítiques d’ús del temps en l’àmbit local i internacional. El conveni, de dos anys de durada, inclou l’acord per a l’organització de la International Time Use Week 2020 i 2021, on participaran més de 300 investigadors, personalitats polítiques, activistes i organitzacions sobre els usos del temps d’arreu del món.Compartiu aquest contingut