Torna l’autobús ‘Barcelona Christmas Tour’ per gaudir de la il·luminació del Nadal 2020 : Servei de Premsa

Torna l’autobús ‘Barcelona Christmas Tour’ per gaudir de la il·luminació del Nadal 2020

22/11/2020

Després de l’èxit de l’experiència pilot del Nadal passat, el Barcelona Christmas Tour torna enguany amb rutes del 27 de novembre fins al 27 de desembre per donar a conèixer els espais amb il·luminació nadalenca i zones decorades i emblemàtiques per al Nadal 2020 a Barcelona

Hi haurà sortides de l’autobús especial de Nadal de dijous a diumenge, a les 18 i les 19:45 hores, amb un recorregut per espais i carrers especialment decorats i il·luminats per aquestes festes, com el passeig de Gràcia, la Catedral o la plaça Catalunya

L’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per Nadal a Barcelona el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca.

El Barcelona Christmas Tour es posarà en marxa el 27 de novembre amb sortides quatre dies a la setmana, de dijous a diumenge, fins al 27 de desembre, i farà un recorregut especial pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per aquestes festes, com el passeig de Gràcia, la Catedral, o la plaça Catalunya, entre d’altres. Oferirà una ruta en autobús que permet gaudir de la nova il·luminació dels carrers de la ciutat des del pis superior d’un bus turístic, i conèixer les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions que faran en català i castellà els i les guies a bord durant el trajecte, de 90 minuts de durada.

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es faran en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 19.45 h, els dijous, divendres, dissabtes i diumenges (excepte el 24 i 25 de desembre), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Besòs, davant d’El Corte Inglés).

El recorregut passarà pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), els carrers  Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, Casp (Encants, Torre Glòries), avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda Sant Pere, plaça Urquinaona, Via Laietana (Barri Gòtic), passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), passeig Josep Carner, plaça Drassanes, Paral·lel, Ronda Sant Pau, carrer Urgell (Mercat Sant Antoni), Gran Via, plaça Universitat, carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

Com en tot el transport públic, al Barcelona Christmas Tour regiran les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la Covid-19: seran obligatòries la mascareta i la neteja de mans, que es farà amb gel hidroalcohòlic a la parada d’origen, abans de pujar al bus i al baixar-ne.

Després de la primera experiència pilot, el Nadal de 2019, aquest circuit especial del Barcelona Bus Turístic surt de nou al 2020 amb un nou itinerari nocturn pels carrers decorats amb l’enllumenat de Nadal. Al Nadal passat, en 17 dies de funcionament va arribar a transportar més de 2.100 passatgers, majoritàriament públic local (un 90%), i que van fer  servir sobretot la compra anticipada de tiquets i la reserva prèvia de seients.

 

Pas de la ruta Barcelona Night Tour Christmas Lights per la Gran Via, el 2019

 

 

Enllaç relacionat

Imatges Barcelona Bus Turístic (ZIP)Compartiu aquest contingut