Barcelona respon a l’emergència econòmica per la Covid-19 amb més de 60 actuacions per valor de 30 milions : Servei de Premsa

Barcelona respon a l’emergència econòmica per la Covid-19 amb més de 60 actuacions per valor de 30 milions

23/11/2020

L’Ajuntament de Barcelona té en marxa des de l’inici de l’afectació per la Covid-19 el CECORE, Centre de Coordinació de la Resposta Econòmica, que ha prioritzat 60 actuacions en l’àmbit econòmic per valor de fins a 30 milions d’euros

L’àrea econòmica del Govern municipal ha treballat amb cinc prioritats clau: subvencions, ajuts i finançament; formació i assessorament; promoció, comunicació i connectivitat; eines de desenvolupament econòmic, i canvis normatius i administratius

El gruix del finançament s’ha destinat a subvencionar i finançar ajuts (74%) com el del lloguer per a pimes i persones treballadores autònomes o els crèdits a empreses de l’economia social i solidària; a projectes estratègics (7’7%), i a millores en l’àmbit digital (6%) com la digitalització dels mercats municipals

El CECORE ha prioritzat les ajudes immediates i a mig termini per al comerç, restauració, turisme, indústries creatives, cures, educació, esports i dones treballadores autònomes i empresàries, a més de l’economia social i solidària

Les mesures s’han acordat amb els sectors, amb més de 15 trobades i a través del pacte socioeconòmic per Barcelona que va cloure al juliol

 

Descarregar nota de premsa en format PDF

Document relacionatCompartiu aquest contingut