Ada Colau assisteix a l’acte institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones : Servei de Premsa

Ada Colau assisteix a l’acte institucional del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

24/11/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 25 de novembre, a les 11.50 hores, a la Plaça Sant Jaume, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. A l’acte, que s’organitza conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, també hi assistiran, entre d’altres, els tinents i tinentes d’alcaldia Jaume Collboni, Janet Sanz, Laia Bonet, Laura Pérez i Albert Batlle.

A les 12.00 hores tindrà lloc un minut de silenci, seguit de la lectura del manifest institucional a càrrec de la seva autora, Carla Vall Duran, advocada i activista.

El manifest d’aquest any comença amb un record a les germanes Mirabal, que van ser assassinades fa 60 anys i en honor de les quals es va establir la data del 25N com a Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, i continua posant èmfasi en l’augment de les violències masclistes arran de la pandèmia de la Covid-19 i el confinament.





Paraules clau

25N/ Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones/