Acte de presentació de la Campanya del Nadal 2020 a Barcelona : Servei de Premsa

Acte de presentació de la Campanya del Nadal 2020 a Barcelona

27/11/2020



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte, 28 de novembre, a les 11.00 hores (Saló de Cent, Ajuntament de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el comissari de la campanya, Oriol Martí Sambola, presentaran el programa d’activitats del Nadal 2020 a la ciutat en un acte al Saló de Cent. També hi serà presenta la Regidora de Comerç, Mercats i Consum, Montserrat Ballarín.

A l’acte també hi participaran l’artista Maria Güell, autora de la instal·lació lumínica i textual a Plaça Universitat, Noemí Osorio, representant de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, i Paula Valls, autora de la Cançó de Nadal de Barcelona, “És Nadal”.

Barcelona inicia aquest any un nou model de campanya de Nadal amb un comissariat unificat i un relat homogeni per al conjunt d’activitats que s’hi celebren. S’incorporen noves propostes i més il·luminació al carrer, amb especial incidència en el centre de la ciutat i en els grans eixos comercials.

A l’acte de presentació s’explicaran les iniciatives i activitats que se celebraran en els diferents barris de la ciutat des del dia de l’Encesa de Llums i durant tota la campanya de Nadal, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament amb desenes d’entitats públiques i privades de la ciutat i sempre seguint les recomanacions i indicacions que les autoritats sanitàries facin en cada moment.

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: Els periodistes i operadors que no puguin seguir la roda telemàticament i assisteixin presencialment hauran d’accedir per la porta principal de l’Ajuntamente de Barcelona a la Plaça Sant Jaume.

Telemàticament, l’acte podrà seguirse en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

 

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 667 744 459.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/ajbcnpremsa

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 

 





Paraules clau

nadal/