Les Corts ret homenatge a Ernest Lluch : Servei de Premsa

Les Corts ret homenatge a Ernest Lluch

27/11/2020



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte, 28 de novembre, a les 12:00 hores (Centre Cívic Joan Oliver – Pere Quart, Comandant Benítez, 6) el districte de les Corts celebra un acte d’homenatge en record del polític i veí Ernest Lluch.

El Districte de les Corts celebra l’homenatge en col·laboració amb la Fundació Ernest Lluch i la Fundació Victoria de los Ángeles, amb un acte que comptarà, després dels parlaments, amb un concert líric a càrrec de Miren Urbieta-Vega, soprano, Josep-Ramon Olivé, baríton i l’OSVA Ensemble, format per Laia Pujolassos, violí, Eduard Raventós, violoncel, i Pedro Pardo, piano.

 

Memòria al districte de les Corts

La figura i el nom d’Ernest Lluch és ben present a les Corts. L’any 2016, el Districte va posar el seu nom als jardins situats a l’interior d’illa, entre l’avinguda de Xile i els carrers Pisuerga, Pintor Ribalta i Cardenal Reig, un dels llocs preferits per Lluch, on el polític anava sempre a trobar tranquil·litat, llegir i escriure.

Una parada del Trambaix de Barcelona de l’avinguda Xile, que acull les línies T1, T2 i T3, porta el seu nom.

També, dona nom a una nova parada de la línia 5 de metro pendent d’inaugurar, la parada Ernest Lluch, situada entre Collblanc i Pubilla Cases, el tram més llarg entre dues parades a la xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona.

L’acte es podrà seguir per streaming: https://youtu.be/HFxus_zvQzE

Per a consultar el programa líric: Programa (PDF)





Paraules clau

Ernest Lluch/ Les Corts/